drengen der ville være bjørn

Er en Familie , Animation film instrueret af Jannik Hastrup med skuespillerne Otto Brandenburg, Paprika Steen, Carla Docherty, Marlon Vilstrup fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

I en fangerhytte i Grønland føder en kvinde en lille dreng. Samtidig - dybt inde i en hule i fjeldet - føder en isbjørnemor sin unge. Men hendes unge dør og hun sørger så meget over tabet, at hanbjørnen stjæler den nyfødte dreng, for at drengen kan vokse op hos isbjørnehunnen. Nu er det kvindens tur til at være ked af det. Hendes mand drager ud for at finde sønnen og få ham med hjem. Men drengen har nu boet hos isbjørnene så længe, at han ikke kan leve sammen med menneskene. For at finde ud af om han er mest isbjørn eller mest menneske, må han søge tilbage til fjeldet, hvor de iskolde vinde blæser. Heldigvis får han god hjælp af en flink men ret klodset ravn med et uudtømmeligt lager af fjollede men gode påfund.

drengen der ville være bjørn

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel drengen der ville være bjørn
Instruktør Jannik Hastrup
Udgivelsesår 2003
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere