Mary Shelleys Frankenstein

Er en Romantik, Gyser, Thriller film instrueret af Kenneth Branagh med skuespillerne Robert Hardy, Kenneth Branagh, Cherie Lunghi, Aidan Quinn fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
89 kr Altid Se nu

Plot

Den unge læge Victor Frankenstein bliver dybt fascineret af den geniale professor Waldman, der har opfundet en metode til at genoplive dødt menneskevæv. Da Waldman myrdes af en vagabond, der senere bliver hængt for sin ugerning, beslutter Victor Frankenstein at tage liget af den hængte mand, fjerne hans hjerne og udskifte den med professor Waldmans. Ved hjælp af Waldmans metoder lykkes det for Frankenstein af genoplive den døde - men dermed begynder et ufatteligt og morderisk mareridt.

Mary Shelleys Frankenstein

Detaljer

Genre Romantik, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel Frankenstein
Instruktør Kenneth Branagh
Udgivelsesår 1994
Tags eksperiment med menneskelige væsener(experiment with human beings), Frankenstein
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film