Det stod i avisen

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Peer Guldbrandsen med skuespillerne Lily Broberg, Ebbe Rode, Astrid Villaume, Susse Wold fra 1962

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dansk films første forsøg på en "episode-film" blev en dejlig perlerække med 16 af datidens stjerner i forskellige hovedroller. Hovedpersonerne har selv fortalt deres historie. Filmen er bygget over seks sande historier, som blev præmieret i Berlingske Tidendes konkurrence om den bedste annonce-historie. Henning Moritzen er den unge journalist, der går på jagt efter historien, der skjuler sig i rubrikannoncen - og er dermed filmens røde tråd. Filmen er en herlig visuel oplevelse af dagligdagen i Danmark i 1962. Filmens sort/hvide billeder er perfekt til dens underholdende dokumentarstil.

Det stod i avisen

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Det stod i avisen
Instruktør Peer Guldbrandsen
Udgivelsesår 1962
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere