Mickey fejrer jul med alle sine venner

Er en Animation film instrueret af Jun Falkenstein med skuespillerne Shaun Fleming, Taylor Dempsey, Alan Young, Bill Farmer fra 1999

Sammenlign priser

Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Hvordan fejrede Mickey og Minnie og vennerne Fedtmule, Anders, Andersine ogPluto deres jul før i tiden? Her mindes de nogle af tidligere års fortryllede jule,som de fejrede sammen med alle deres venner fra Disneys magiske verden. Først fortæller Mickey og Minnie om den jul, hvor de selv måtte afstå fra noget meget vigtigt, for at alle deres venner kunne få en mindeværdig jul. Derefter er det Fedtmule og sønnen Max’s tur til at mindes nogle hændelser, som vendte op og ned på julen...indtil den rigtige julemand dukkede op og satte det helepå plads. Rip, Rap og Rup syntes det skulle være jul hver eneste dag. Men en farceagtig katastrofe lærte dem at sætte pris på julen, som den er. Til sidst, skal vi nyde hele det stjernebesatte hold, når de sammen synger julens dejlige sange så stemningsfyldt, som kun de kan gøre det.Mickey fejrer jul med alle sine venner, har alle chancer for at blive en rigtig juleferie-klassiker!

Mickey fejrer jul med alle sine venner

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Mickey's Once Upon a Christmas
Instruktør Jun Falkenstein, Bradley Raymond, Alex Mann, Bill Speers, Toby Shelton
Udgivelsesår 1999
Tags kvinde direktør(woman director), jul(christmas), Mickey mus(mickey mouse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere