swinging with the finkels

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Jonathan Newman med skuespillerne Martin Freeman, Mandy Moore, Carolyn Tomkinson, Jerry Stiller fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter de oprindelig mødtes og forelskede sig på universitet, har Ellie og Alvin nu været gift i mange år. Den berusende gnist af umætteligt begær, sjov og ballade er falmet, og nu sidder de tilbage med en ofte kedelige hverdag. Efter en kammeratlig samtale med deres bedste venner, Peter og Janet, forsøger Ellie og Alvin et par mere eller mindre velfungerende tiltag for at gøre deres sexliv lidt mere interessant igen. Men så en dag kommer Ellie på den geniale ide, at de skal prøve partnerbytte med et andet par i samme situation, for dermed at kunne opleve en pirrende udenom-ægteskabelig affære, men inden for ægteskabets trygge rammer, det var i hvert fald den oprindelige plan.

swinging with the finkels

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel swinging with the finkels
Instruktør Jonathan Newman
Udgivelsesår 2011
Tags forholdet(relationship), ægteskab(marriage), ægteskabelig adskillelse(marital separation), svingende(swinging), tørring op(drying up), Dårlig rådgivning(bad advice), agurk(cucumber)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film