Hurlum haj

Er en Familie , Animation film instrueret af Howard E. Baker med skuespillerne Bruno Alexander, Jimmy Bennett, Fran Drescher, Freddie Prinze Jr. fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Pi er en helt almindelig lille fisk fra Boston, der ankommer til et eksotisk koralrev for at bo hos sin tante. Her møder han sin drømmefisk, Cordelia og falder pladask for hende. Der er bare lige ét problem. Troy, den ledeste haj i havet. Ikke nok med, at han truer alle revets beboere med at blive hajføde, han har også et godt øje til Cornelia...og eventuelle rivaler kan bare klappe gællerne i! Sammen med sine nye venner sætter Pi sig for at overliste Troy og hans kumpaner, redde koralrevet og vinde Cordelias hjerte.

Hurlum haj

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Shark Bait
Instruktør Howard E. Baker, John Fox, Kyungho Lee
Udgivelsesår 2006
Tags fisk(fish), haj(shark)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film