The Fighter

Er en Biografi, Sport, Drama film instrueret af David O. Russell med skuespillerne David Struffolino, George Foreman, Jack McGee, Melissa McMeekin fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Efter en serie nederlag får en bokser lysten til at bokse tilbage med hjælp fra sin træner og halvbror, der selv engang var en talentfuld bokser.

The Fighter

Detaljer

Genre Biografi, Sport, Drama
Originaltitel The Fighter
Instruktør David O. Russell
Udgivelsesår 2010
Tags Sport, duringcreditsstinger, irsk amerikansk(irish american), dokumentar besætning(documentary crew), Lowell Massachusetts, blå krave arbejdstager(blue collar worker), kirke klokker(church bells), dokumentar Filmmaking(documentary filmmaking), Boxer shorts, hoppe reb(jumping rope), skygge boksning(shadow boxing), Oscar vinder 2010(Oscar winner 2010)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film