solkongen

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Tomas Villum Jensen med skuespillerne Niels Olsen, Mira Wanting, Lotte Andersen, Nikolaj Lie Kaas fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den nervøse og hæmmede Tommy bliver sendt i jobtræning hos den lokale elektriker, som har det store solarieimperium ‘Royal Sun’ som kunde. Her møder Tommy ved skæbnens gunst (eller ugunst) solariekædens ejer, den midaldrende enke Susse, som er en smule ensom i sit store hvide hus. Susse forelsker sig hovedkulds i Tommy, og snart er han ansat som chef i det lokale solcenter. Porscher bliver indkøbt, vennerne bliver ansat, og snart langes der cowboytoast og fadøl over bordet til direktøren Johannes' (som selv har et godt øje til Susses mange penge) store fortrydelse. Rænker smedes, og vor helt må gå grueligt meget igennem, før brikkerne endelig falder på plads.

solkongen

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel solkongen
Instruktør Tomas Villum Jensen
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere