Tom & Jerry: The Lost Dragon

Er en Animation film instrueret af Spike Brandt med skuespillerne Kelly Stables, Greg Ellis, Jim Cummings, Laraine Newman fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Din yndlings mus og kat duo er tilbage med sang, trylleri og masser af fald-på-halen sjov i denne magiske fortælling. Æventyret begynder da Tom og Jerry finder et mystisk glødende æg. Hvad de ikke ved er, at ægget er stjålet fra en meget stor ildspyende drage! Kort tid efter bryder lille Puf ud ægget og gør Tom til sin mor. Den vrede dragemor vil have sin baby tilbage, men hun er ikke den eneste ... en magtfuld heks ved navn Drizelda fanger babydragen, som hun har sine helt egne planer med! Med hjælp fra dyreriget og andre uventede kanter, kæmper Tom og Jerry for at stoppe heksen og bringe babydragen tilbage til sin mor.

Tom & Jerry: The Lost Dragon

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Tom and Jerry: The Lost Dragon
Instruktør Spike Brandt
Udgivelsesår 2014
Tags Giant æg(giant egg)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere