Nice Guy Johnny

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Edward Burns med skuespillerne Matt Bush, Marsha Dietlein, Edward Burns, Brian Delate fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Johnny er forlovet med en pige, som forlanger, at han dropper sit drømmejob som DJ i et sports-radioprogram for at arbejde for hendes far i papkassebranchen. Men den pigeglade festabe onkel Terry har andre planer og får snart Johnny med til The Hamptons, hvor hans nevø kan slå sig løs en hel weekend. Skønne tennistræner Brooke frister Johnny til at spille med på legen og får ham til at tænke over, hvad det betyder at væren en \"god fyr\".

Nice Guy Johnny

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Nice Guy Johnny
Instruktør Edward Burns
Udgivelsesår 2010
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), Beach, indie, uafhængige film(independent film), job interview, tennis afspiller(tennis player)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film