Annabelle's Wish

Er en Musik, Familie , Musical film instrueret af roy wilson med skuespillerne Randy Travis, Clancy Brown, Mary Kay Bergman, Jay Johnson fra 1997

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Med baggrund i legenden om, at julemanden på juledag giver dyrene evnen til at tale, skal vi følge Annabelle, en lille kalv, der er født juleaften og Billy en 7-årig dreng fra en gård. Billy, der bor på gården sammen med sin excentriske men kloge bedstefar, har mistet stemmen efter en brand i stalden. Julemanden giver Billy Annabelle i julegave og der udvikler sig hurtigt et vidunderligt venskab mellem de to. Annabelle passer ikke rigtigt sammen med de andre køer og Billy er anderledes end de andre børn men sammen er de stærke og kan klare både farlige situationer og bøllerne fra nabogården. Udover problemerne med bøllerne og deres grådige far, er der Billys rige tante Agnes, der vil fjerne ham fra gården til hans eget bedste. Se om Billy får sin stemme igen og kan blive på gården og se om Annabelle får sit store ønske opfyldt.

Annabelle's Wish

Detaljer

Genre Musik, Familie , Musical, Animation, Eventyr
Originaltitel Annabelle's Wish
Instruktør roy wilson
Udgivelsesår 1997
Tags rensdyr(reindeer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere