sophies valg

Er en Romantik, Drama film instrueret af Alan J. Pakula med skuespillerne Nina Polan, Marcell Rosenblatt, Rita Karin, Moishe Rosenfeld fra 1982

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

Sophie er en polsk katolik, der hjemsøges af det valg, hun var nødsaget til at træffe i en nazistisk koncentrationslejr. I USA møder hun Nathan, en sprudlende - men også usikker - amerikansk jøde, der er besat af Holocaust. De får en fælles ven i Stingo - en ung forfatter, der netop er ankommet til New York City. Stingo overværer snart sammenbruddet af Sophies og Nathans forhold, da deres lykke trues af hendes onde minder og hans besættelse. Filmen er baseret på bestseller-romanen af William Styron.

sophies valg

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel sophies valg
Instruktør Alan J. Pakula
Udgivelsesår 1982
Tags nye York(new york), Forfatter(writer), koncentration Camp(concentration camp), Holocaust
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere