Inte flera mord

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Jonna Bolin-Cullberg med skuespillerne Niklas Falk, Ola Rapace, Julia Sporre, Karl Linnertorp fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Puck og Einar har været gift i to måneder, da de beslutter sig for at tilbringe sommerens sidste ferieuge i Einars idylliske barndomsby, Skoga, sammen med Pucks far, der er professor i egyptologi, og deres hvide egyptiske kat, Thotmes III. Pucks far har indvilliget i at tage med på én ufravigelig betingelse: ikke flere mord. Han er træt af de forviklinger, parret altid får rodet sig ud i. Men allerede efter den første nat brydes idyllen. Pucks far finder en død krop på plænen. En ung mand er blevet dolket med hans store, egyptiske papirkniv. Sagen kompliceres, da flere og flere melder sig som gerningsmænd. Men lange Christer Wijk fra Stockholms drabsafdeling støder til - også i den tro, at han skal holde ferie med parret - og ved hjælp af Pucks observationer nærmer mysteriet sig en tragisk løsning.

Inte flera mord

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Maria Lang 03 - Inte flera mord
Instruktør Jonna Bolin-Cullberg, Peter Schildt
Udgivelsesår 2013
Tags baseret på roman(based on novel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere