Teen Wolf

Er en Fantasy film instrueret af Rod Daniel med skuespillerne Matt Adler, Jerry Levine, Melanie Manos, James Hampton fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

High School-eleven Scott kommer i puberteten, begynder at bemærke pigerne, og får hår de mærkeligste steder - som alle andre teenagere. Han er dog ikke helt normal. Til sin store overraskelse opdager han, at han er en varulv. Heldigvis er Scott en mere ufarlig en af slagsen, og hans nye kræfter gør ham pludselig meget populær blandt alle pigerne.

Teen Wolf

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Teen Wolf
Instruktør Rod Daniel
Udgivelsesår 1985
Tags høj skole(high school), teenagere(teenagers), træner(trainer), uddannelse(training), varulv(werewolf), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film