Batman And Harley Quinn

Er en Action, Animation film instrueret af Sam Liu med skuespillerne Paget Brewster, Kevin Conroy, John Di Maggio, Kevin Michael Richardson fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Efter at et indbrud på S.T.A.R. Labs fører til at et hemmeligt dossier bliver stjålet af det kriminelle makkerpar Poison Ivy og Floronic Man, bliver det begyndelsen på en endeløs række af kriminalitet og kaos. The Dark Knight og Nightwing optager straks forfølgelsen og får hjælp fra en uventet kant. Superskurken Harley Quinn er netop sluppet ud af Arkham Asylum og forsøger at vænne sig til et liv uden for det kriminelle rampelys, da hun beslutter sig for at assistere i jagten på Poison Ivy og Floronic Man.

Batman And Harley Quinn

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Batman & Harley Quinn
Instruktør Sam Liu
Udgivelsesår 2017
Tags superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), DC tegneserier(dc comics)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere