Midnight in Paris

Er en Romantik, Fantasy, Komedie film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Kurt Fuller, Marianne Basler, Serge Bagdassarian, Sava Lolov fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Gil og Inez rejser på ferie til Paris sammen med Inez' forældre, som er på forretningsrejse. Gil er en succesfuld filmforfatter fra Hollywood, som har problemer med at få skrevet sin første roman. Han forelsker sig i byen, og mener de bør flytte dertil, når de er blevet gift. Men Inez deler hverken dette romantiske syn på byen eller idéen om at 1920-tallet var en historisk glansperiode. Mens Inez er ude at danse med sine venner, vandrer Gil gennem Paris' gader og opdager, at dette er en oplagt kilde til inspiration. Gils hyppige måneskinsture i Paris fører ham nærmere byens hjerte, men længere bort fra kvinden, han har planer om at blive gift med.

Midnight in Paris

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Komedie
Originaltitel Midnight in Paris
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2011
Tags tid rejse(time travel), Paris, baseret på roman(based on novel), forbudt Kærlighed(forbidden love), detektiv(detective), maler(painter), fortiden(past), manuskriptforfatter(screenwriter), midnat(midnight), nostalgi(nostalgia), skulptur(sculpture), Hemingway, Oscar vinder 2011(Oscar winner 2011)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film