mary reilly

Er en Romantik, Gyser, Thriller film instrueret af Stephen Frears med skuespillerne Henry Goodman, Michael Gambon, Julia Roberts, Glenn Close fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Vi er i 1800-tallets England. Unge uskyldige Mary Reilly er med lettelse startet som ung pige i huset hos den rige, respektable videnskabsmand Dr. Jekyll. En sikker havn, hvor hun kan får sine mareridt på afstand... og samtidig være tæt på doktoren, som hun er begyndt at nære varme følelser for. Men disse følelser er intet mod den voldsomme tiltrækning, hun føler, da hun første gang møder doktorens uberegnelige assistent, den dæmoniske Mr. Hyde. Doktoren og hans assistent deler en rædselsvækkende hemmelighed... og først for sent går det op for Mary, hvilken fare hun befinder sig i.

mary reilly

Detaljer

Genre Romantik, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel mary reilly
Instruktør Stephen Frears
Udgivelsesår 1996
Tags Monster, 19. århundrede(19th century), tjener(servant), laboratorium(laboratory), Jekyll og Hyde(jekyll and hyde), Stuepigen(housemaid)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film