et frækt spil

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af George Clooney med skuespillerne Max Casella, Renée Zellweger, George Clooney, Keith Loneker fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Da det lykkedes holdkaptajn Dodge Connolly at rekruttere krigshelten Carter The Bullet Rutherford til at hjælpe sit fodboldhold med at vende lykken, er det næsten for godt til at være sandt. Carters ankomst følges op af den smarte og frække journalist Lexie Littleton, som af sin redaktør har fået besked på at grave smuds frem om Carter og afsløre sandheden bag hans ufortjente heltestatus. Både Carter og Dodge falder hovedkulds for den smukke Lexie, men der kan kun være én, der vinder hendes hjerte.

et frækt spil

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel et frækt spil
Instruktør George Clooney
Udgivelsesår 2008
Tags politiet(police), succes(success), amerikansk fodbold(american football), Hero, Sport Team(sports team), spil(games), den store spil(the big game), Stadium, Coach, kvinde reporter(woman reporter), sponsorering(sponsorship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film