three to tango

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Damon Santostefano med skuespillerne Roger Dunn, Kent Staines, Oliver Platt, Bob Balaban fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Oscar og Peter er kompagnoner i et nystartet arkitektfirma. De får pludselig chancen for at virkeliggøre deres drømme, da forretningsmanden Charles Newman giver dem muligheden for at designe et stort kulturhus midt i Chicago. På grund af en misforståelse tror Charles, at Oscar er homoseksuel, og beder ham overvåge hans elskerinde Amy. At Oscar ville blive smaskforelsket i Amy, var det sidste den alvorligt syge Charles hade regnet med! Three to Tango er en varm og charmerende komedie med Matthew Perry, Neve Campbell, Dylan McDermott og Oliver Platt i hovedrollerne.

three to tango

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel three to tango
Instruktør Damon Santostefano
Udgivelsesår 1999
Tags bøsse(gay), dans(dance), Business mand(business man), bøsse scene(gay scene), partnerskab(partnership), spionage(spying), Tango, Chief Executive officer, Business partner
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film