en ven i bolignøden

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Hugo Herrestrup, Gunnar Nu Hansen, Hans W. Petersen, Bertel Lauring fra 1965

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I pensionatet på Fredhvilevej bor blandt andet fuldmægtig Børge Blom, den kække pige Nelly Smith og taxichaufføren Ib Nielsen. Fordi deres hus skal rives ned for at give plads til en parkeringsplads, bliver de sagt op med 14 dages varsel. Gode råd er nu dyre, og efter et forgæves besøg hos Lejlighedsministeriet, bliver de enige om at tage utraditionelle metoder i brug - de besætter slottet Louisenborg! Velankommet til slottet med deres habengut bliver forvirringen total - her er flytterod, et besøg af en arabisk prins, masser af drinks og kærlighed i krogene.

en ven i bolignøden

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel en ven i bolignøden
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1965
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere