flintstones, the

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Joseph Barbera med skuespillerne Elizabeth Taylor, Jonathan Winters, Richard Moll, Jean Vander Pyl fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

I 1994 bragte " The Flintstones" den gamle TV-serie om den moderne stenalderfamilie op på det store filmlærred. da Fred Flintstone (John Goodman) personlighedstest bliver forbyttet, skifter han position fra at være Slate & Company Bronto-kranfører til vicepræsident. Men der viser sig at være ugler i mosen i Bedrock, en gemen overordnet (Kyle Mclachlan) og hans sekretær( Halle Belle) planlægger et plot, hvor de vil bruge Fred som syndebyk i en underslæbsskandale.

flintstones, the

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel flintstones, the
Instruktør Joseph Barbera, William Hanna, Brian Levant
Udgivelsesår 1994
Tags bedste ven(best friend), venskab(friendship), familiens dagligt liv(family's daily life), planen(plan), vedtagelse(adoption), jalousi(jealousy), Dårlig svigermor(bad mother-in-law), sten alder(stone age), Manager, dinosaur
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film