Stronger

Er en Biografi, Drama film instrueret af David Gordon Green med skuespillerne Tatiana Maslany, Michelle Forziati, Sonaz Izadi, Judith McIntyre fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Historien om Jeff Bauman, der fik sprængt begge sine ben af ved terrorbombningen under maratonløbet i Boston 2013. I filmen hjælper Jeff Bauman politiet med at finde frem til de to terrorister, imens han vender sig til sine nye omstændigheder og lære at gå med proteser.

Stronger

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Stronger
Instruktør David Gordon Green
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), Hospital, baseret på True historie(based on true story), eksplosion(explosion), kørestol(wheelchair), bombning(bombing), graviditet test(pregnancy test), Boston, terrorist bombning(terrorist bombing), rehabilitering(rehabilitation), boston marathon, tab af ben(loss of legs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere