en hvid løgn

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Michael Lehmann med skuespillerne James McCaffrey, Jamie Foxx, Stanley DeSantis, Richard Coca fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Abby er en lidt genert dyrlæge med eget radio-talkshow, hvor hun sprudler og charmer de lyttere, der ringer ind og beder om gode råd. Men når det kommer til personlig fysisk kontakt i almindelighed – og mænd i særdeleshed – er Abby betydeligt mere stille og tilbageholdende. Så da Brian forelsker sig i hendes stemme i radioen og inviterer hende på en date, beder Abby sin smukke nabo, Noelle om at gå i stedet for. Det bliver starten på en lang række forvekslinger og forviklinger, for mens Abby og Brian blev tiltrukket af hinanden via telefonen, bliver Noelle forelsket i Brian i virkeligheden.

en hvid løgn

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel en hvid løgn
Instruktør Michael Lehmann
Udgivelsesår 1996
Tags Kærlighed(love), onani(masturbation), kunst(art), falsk identitet(false identity), beguilement, radio studievært(radio presenter), Decoy, dyr i titel(animal in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film