La La Land

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Damien Chazelle med skuespillerne Terry Walters, Cinda Adams, John Legend, Frederick Keeve fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

Den unge pianist Sebastian, der drømmer om en fremtid som jazzmusiker, og Mia, en spirende skuespillerinde i Hollywood, som arbejder på en cafe, mødes ved et tilfælde og forelsker sig. Men kærligheden og karriereplaner sættes på en hård prøve i byen, som er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

La La Land

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie, Drama
Originaltitel La La Land
Instruktør Damien Chazelle
Udgivelsesår 2016
Tags Los Angeles, passion, musikalske(musical), dans(dance), Jazz, pianist, Theater, skuespillerinde(actress), støbning(casting), film sæt(movie set)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere