The Lifeguard

Er en Romantik, Drama film instrueret af Liz W.Garcia med skuespillerne Lisa Ann Goldsmith, Cody Hartman, Lisa Ann, Martin Starr fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Super-søde Kristen Bell (Veronica Mars) kaster sig her ud i et lille hverdagsdrama, af en type hun ikke rigtig har gjort det så meget i før. Bell spiller Leigh, der lever en utilfredsstillende tilværelse i New York, med kæreste problemer og job problemer. Endelig en dag bliver det for meget og hun beslutter sig for at tage hjem til sin fødeby i Connecticut for at finde sig selv. Her får hun job som livredder ved en svømmepøl og starter et farligt forhold med en lokal teenager.

The Lifeguard

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Lifeguard
Instruktør Liz W.Garcia, Liz W. Garcia
Udgivelsesår 2013
Tags Køn(sex), forholdet(relationship), kvinde direktør(woman director), marihuana(marijuana), reporter, nye York(new york), selvmord(suicide), Teen, hjem(home), livredder(lifeguard), valedictorian, barndom(childhood), pool
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film