Bling

Er en Animation film instrueret af Wonjae Lee med skuespillerne Jim Breuer, Jason Mewes, Jennette McCurdy, Jason Kravits fra 2016

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Sam er mekaniker i forlystelsesparken ‘RoboWorld’, hvor han samler mekaniske forlystelser og dagdrømmer om hans barndoms-kæreste Sue, som nu er en populær nyhedsvært på byens største TV-station. Da Sam får en idé om, at det kræver en Bling Ring og et omhyggeligt gennemtænkt nummer for at få Sue til at interessere sig for ham, beslutter han sig for at bejle til hende under RoboWorlds store Valentinsdag parade show. Men Sams planer bliver forpurret, da skurken Oscar dukker op med sin egen Super Bling Ring, der ved et tryk på en knap kan vække en kæmperobot til live der skal ødelægge hele byen. Og da Oscar bytter rundt på ringene og stikker af, så er det op til Sam at samle hans hold af robotter for at opspore ringen og redde byen. På vejen lærer han, at det trods alt ikke er Bling men mod, der kan overvinde både hjerte og sind.

Bling

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Bling
Instruktør Wonjae Lee, Kyung Ho Lee
Udgivelsesår 2016
Tags superhelte(superhero), robot, Super skurk(super villain), Tema Park(theme park), bryllup ring(wedding ring), valentine's dag(valentine's day), forslag(proposal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film