Tøser og hund

Er en Familie film instrueret af Robert Vince med skuespillerne Justin Louis, Maurice Godin, Ethan Phillips, Talia Ranger fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Der er to ting børnehjems-søstrene, Ray og Sal beder så inderligt om i deres aftenbøn: En familie og en hund. Først redder Sal en lille hundehvalp fra at blive kørt over, men så bliver hun og Ray adopteret! Men i deres nye forældres meget fine lejlighed er hunde strengt forbudt. Intet problem. Operation "Gem Hundehvalpen" bliver sat i værk. Ups! Stort problem. Hunden vokser og vokser. For Chestnut er en Grand Danois. En utrolig flink hunderace, der bliver rasende stor, og er komplet umulig at holde skjult i en lejlighed.

Tøser og hund

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Chestnut: Hero of Central Park
Instruktør Robert Vince
Udgivelsesår 2004
Tags hund(dog), pige hund forholdet(girl dog relationship), sjældne sygdomme søskende(orphan siblings)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere