Ted

Er en Fantasy, Komedie film instrueret af Seth Macfarlane med skuespillerne Alex Borstein, Joel McHale, Norah Jones, Tom Skerritt fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da John er lille går hans ønske i opfyldelse: Hans bamse Ted kommer til live. Tyve år senere er John og Ted stadig bedste venner, men Ted er nu en skamløs livsnyder med hang til sprut og sex. Da Johns kæreste Lori ønsker at tage næste skridt i deres forhold, må han træffe et valg. Seth McFarlane, skaberen af "Family Guy", står bag succes-filmen.

Ted

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie
Originaltitel Ted
Instruktør Seth Macfarlane
Udgivelsesår 2012
Tags Kærlighed(love), venskab(friendship), legetøj kommer til liv(toy comes to life), Teddy Bjørn(teddy bear), ønsker kommer True(wishes come true)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film