Alvin Og De Frække Jordegern - På Farten

Er en Animation film instrueret af Walt Becker med skuespillerne Eddie Steeples, Christina Applegate, Retta, Leticia Jimenez fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
119 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

De musikalske jordegern Alvin, Simon og Theodore opdager, at deres ejer, Dave Seville, har fået en kæreste, Samantha. De er bange for, at Dave vil forlade dem, hvis han frir til hende. Desuden har Samantha en skrækkelig søn, Miles, som er dyrplager. Da Dave rejser til Miami, følger gnaverne efter som blinde passagerer for at forhindre hans frieri. Men de bliver smidt af flyet langt fra Florida.

Alvin Og De Frække Jordegern - På Farten

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Instruktør Walt Becker
Udgivelsesår 2016
Tags aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, taler dyr(talking animal), CGI, jordegern(chipmunk), kulturforbørn.dk, ibens film
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere