Timer

Er en Fantasy, Komedie, Drama film instrueret af Jac Schaeffer med skuespillerne Scott Holroyd, Kali Rocha, John Patrick Amedori, Michelle Borth fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Forestil dig, at du har muligheden for at kende tidspunktet, hvor du vil møde manden eller kvinden i dit liv? Det er nu muligt takket være Timeren, en revolutionerende enhed, som bæres på dit håndled. Timeren fortæller dig, præcis hvor lang tid der er tilbage, før du møder den eneste ene. Næsten alle har en Timer og dermed en livsledsager, men for Oona, er tingene lidt mere komplicerede. Oona er i trediverne, ugift og forsynet med en Timer, som fortsat er tavs. Oona er med andre ord desperat!

Timer

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel TiMER
Instruktør Jac Schaeffer
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), arrangeret ægteskab(arranged marriage), fiasko(failure), i nærheden af fremtidige(near future)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film