The Shack

Er en Fantasy, Drama film instrueret af Stuart Hazeldine med skuespillerne Ty Olsson, Sumire Matsubara, Greta Makena Gibson, Derek Hamilton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Dramaet 'The Shack' er en fortælling om religion og håb. I filmen modtager en sørgende mand tilsyneladende en invitation fra Gud, der vil være tilstede et sted kaldet "The Shack". Historien er en filmatisering af William P. Youngs bestseller.

The Shack

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel The Shack
Instruktør Stuart Hazeldine
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), skyld(guilt), død af en barn(death of a child), tab af datter(loss of daughter), Christian, død af datter(death of daughter), familie tur(family trip)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere