Rodin

Er en Romantik, Drama film instrueret af Jacques Doillon med skuespillerne François Neycken, Pauline Cousty, Serge Bagdassarian, Laurent Poitrenaux fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I 1882 - i en alder af 42 år - møder Auguste Rodin Camille Claudel for første gang. Han hyrer hende først som assistent, men snart bliver hun også hans kunstnerkollega og sengekammerat. Hovedværkerne flyder i en lind strøm fra parrets hænder, men forholdet er mildt sagt turbulent, og Camille ender med at forlade manden med store ar på sjælen. Rodin var ikke blot en sensualist, der som de færreste formåede at kødeliggøre den kølige marmor, men også en mand, der havde ild i lænderne og ikke ligefrem var for fastholdere.

Rodin

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Rodin
Instruktør Jacques Doillon
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), auguste rodin
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere