Love at First Bark

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Mike Rohl med skuespillerne Jana Kramer, Anna Van Hooft, Natasha Burnett, kevin mcgarry fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Den frireligiøse Julia kæmper stenhårdt med at drive sin designvirksomhed, samtidig med at hun adopterer verdens mest vidunderlige hund, King. Når det går op for hende, at King kræver mere opmærksomhed, end hun kan give ham, dukker den lækre hundetræner Owen op i hendes liv. Owen får styr på King og Julies virksomhed blomstrer, og samtidig falder hun for Owen. Men en misforståelse sætter hele forholdet i ubalance og Julia synes det er ekstremt svært at finde balancen mellem karriere og kærlighed.

Love at First Bark

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Love at First Bark
Instruktør Mike Rohl
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere