Erin Brockovich

Er en Biografi, Drama film instrueret af Steven Soderbergh med skuespillerne Julia Roberts, Aaron Eckhart, Veanne Cox, Tracey Walter fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

Erin Brockovich (Julia Roberts) er en enlig mor til tre, der får job i et lille advokatfirma. Hun opdager, at et energiselskab forsøger at mørklægge en stor miljøskandale og indleder en retssag - men kan en selvlært mor, der rangerer nederst på den sociale rangstige, vinde over et milliardforetagende og dets hær af advokater?

Erin Brockovich

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Erin Brockovich
Instruktør Steven Soderbergh
Udgivelsesår 2000
Tags enkelt mor(single mother), biografi(biography), baseret på True historie(based on true story), vand forurening(water pollution), miljømæssige loven(environmental law)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film