Tad Stones - Den fortabte eventyrer

Er en Animation film instrueret af Enrique Gato med skuespillerne Kerry Shale, Meritxell Ané, Lewis Macleod, Belinda fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Tad Stones er byggemand i Chicago, men drømmer om at være eventyrer ligesom sin helt, arkæologen Max Mordon. En dag får Tad fingre i en stentavle, der viser vej til den forsvundne by Paititi. Professoren, der ejer den anden del af tavlen, er blevet kidnappet af organisationen Odysseus. Sammen med professorens datter, Sara, kommer Tad ud på en spændende og farefuld rejse.

Tad Stones - Den fortabte eventyrer

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Las aventuras de Tadeo Jones
Instruktør Enrique Gato
Udgivelsesår 2014
Tags hund(dog), Hot luft ballon(hot air balloon), Museum, jungle, helikopter(helicopter), skat(treasure), pyramide(pyramid), Peru, toget(train), byggeri arbejdstager(construction worker), papegøje(parrot), Explorer, dessert
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere