City of Angels

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Brad Silberling med skuespillerne Nigel Gibbs, Christian Aubert, Joanna Merlin, Brian Markinson fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

City of Angels' er et romantisk drama om en engels jordiske kærlighed. Seth (Nicolas Cage) er en engel i Los Angeles, hvis job er at hente sjæle og hjælpe dem til at finde fred. Da han er ved at hente en sjæl møder han lægen Maggie (Meg Ryan), der af uforklarlige årsager kan se ham. Følelserne begynder at vokse imellem dem, men er kærlighed mellem en engel og et menneske overhovedet muligt? Filmen er baseret på Wim Wenders film "Himlen over Berlin" men nu med historien placeret i Los Angeles.

City of Angels

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel City of Angels
Instruktør Brad Silberling
Udgivelsesår 1998
Tags Los Angeles, interspecies Romance, Angel, selvmord(suicide), desperation, efterliv(afterlife), tro(faith), operation, himlen(heaven), liv og død(life and death)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film