Mostly Ghostly 3: One Night In Doom House

Er en Familie , Fantasy, Gyser film instrueret af Ron Oliver med skuespillerne Ali Eagle, Jamie Kennedy, Jedidiah Goodacre, Peter DeLuise fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Den 13-årige Goth pige, Cassie har problemer med at faldt til i den nye by og på den nye skole. Hun morer sig med at drille de populære børn og sin lillebror Max. Halloween nærmer sig og Cassie går på jagt efter skræmmende remedier. Hun opdager en mystisk butik, hvor hun finder en bog med titlen: "The Evil Thing". Max bliver ved med at plage hende om at læse bogen højt for ham og hun ender med at lade sig overtale på trods af bogens advarsel om ikke at gøre det! Da det når til den sidste, hvor der står en advarsel om ikke at tænke på "Den onde ting" kommer der for alvor gang i det uhyggelige eventyr!

Mostly Ghostly 3: One Night In Doom House

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Gyser
Originaltitel Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House
Instruktør Ron Oliver
Udgivelsesår 2016
Tags Ghost, Halloween, Haunted hus(haunted house), baseret på en børns bog(based on a children's book)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere