Justice League - Throne Of Atlantis

Er en Action, Animation film instrueret af Ethan Spaulding med skuespillerne Shemar Moore, Nathan Fillion, Jerry O'Connell, Matt Lanter fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

*ENGELSK TALE* Mørke, mystik, legende - disse ord om Atlantis gjalder gennem historien. Et skjult kongerige, der for længst er glemt på overfladen, men som står på kanten af krig. Da en militær ubåd angribes, springer Cyborg i dybet for at efterforske vraget. Den trussel han finder er alvorlig nok til at samle det nyligt oprettede Justice League. I mellemtiden - tusinde fod over havbunden - vandrer Arthur Curry hvileløst omkring. Han er en mand med mystiske kræfter og måske den eneste, der kan bygge bro mellem vores verden og Atlantis. Tag med Superman, Batman, Wonder Woman og resten af Justice League i kamp mod overjordiske våben og dårlige odds.

Justice League - Throne Of Atlantis

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Justice League: Throne of Atlantis
Instruktør Ethan Spaulding
Udgivelsesår 2015
Tags superhelte Team(superhero team), Aquaman, underligt kvinde(wonder woman), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film