hans store aften

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Svend Rindom med skuespillerne Sigfred Johansen, Ib Schønberg, Preben Lerdorff Rye, Astrid Villaume fra 1946

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Den unge Jens, tjener og forhåbentlig kommende dramatiker, skal meget ondt igennem, inden han kan få lov til at kalde sig skuespilforfatter. I dette lystspil skal han i hvert fald først og fremmest se at få banket primadonnaen (Karin Nellemose) på plads. Det er ikke nemt. Desuden skal han holde øje med en 'gammel' konkurrent i skikkelse af Ib Schønberg. Teaterverdenen set indefra anno 1946 er ikke noget let miljø at begå sig i. Det tjener Jens til stor ære, at han ikke løber skrigende væk, da primadonnaen får sine første hysteriske anfald, men det betaler sig at holde ved, siger man.

hans store aften

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel hans store aften
Instruktør Svend Rindom
Udgivelsesår 1946
Tags

Anmeldelser

Skuespillere