affair to remember, an

Er en Romantik, Drama film instrueret af Leo McCarey med skuespillerne Fortunio Bonanova, Cary Grant, Cathleen Nesbitt, Richard Denning fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I denne tidløse klassiker spiller superstjernen Cary Grant og Deborah Kerr en mand og kvinde, der begge skal giftes med en anden, men som under en sørejse ender med at forelske sig i hinanden. For at teste deres bånd til hinanden aftaler de at mødes igen om seks måneder på toppen af Empire State Building, forudsat at de stadig er forelsket i hinanden.

affair to remember, an

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel affair to remember, an
Instruktør Leo McCarey
Udgivelsesår 1957
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), krydstogt skib(cruise ship), maler(painter), sanger(singer), maleri(painting), luksus(luxury), Ocean liner, nat Club(night club), Napoli(naples)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film