Far Til Fire Og Onkel Sofus

Er en Familie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Poul Erik Møller Pedersen, Henry Nielsen, Agnes Rehni, Povl Wøldike fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Onkel Anders' bror Sofus kommer til Danmark fra USA for at fejre sin 70 års dag i familiens skød. Søs har lavet en kæmpe frokost i anledningen af hans ankomst, men Sofus vil hen på sit hotel i stedet. Da onkel Sofus i forbindelse med fødselsdagen hele tiden er utilfreds bliver Søs ked af det og alle på nær Sofus og Per forladet middagsbordet. Per fortæller hvor dårligt Sofus opfører sig over for sin familie og taler hjælper. Ole, Mie og Per skal alle være med i skolekomedien, Der var engang. Mie får en lille rolle men med Pers hjælp får Mie en hovedrolle.

Far Til Fire Og Onkel Sofus

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire og Onkel Sofus
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1957
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere