The Scorpion King 4: Quest For Power

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Mike Elliott med skuespillerne Leigh Gill, Lou Ferrigno, Michael Biehn, Barry Bostwick fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

Da Norvanias konge bliver snigmyrdet, fabrikeres der anklager imod den legendariske Skorpionkonge Mathayus for denne forbrydelse, og han må bekæmpe et helt kongeriges soldater. Mathayus (Victor Webster) og hans tilbageværende allierede er nu sidste håb for at standse den onde arving til tronen. I filmen medvirker Lou Ferrigno (The Incredible Hulk) og en stjernebesætning af kæmpere, inklusive Roy ”Big Country” Nelson (vinder af Ultimate Fighter), Royce Gracie (UFC Hall of Fame) og Don Wilson (tredobbelt verdensmester i kickboxing).

The Scorpion King 4: Quest For Power

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Scorpion King: The Lost Throne (HD)
Instruktør Mike Elliott
Udgivelsesår 2015
Tags fantasy, Magic, Dragon, steampunk
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film