I Am Love

Er en Romantik, Drama film instrueret af Luca Guadagnino med skuespillerne Pippo Delbono, Tilda Swinton, Gabriele Ferzetti, Diane Fleri fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En utrolig smuk og stemningsfuld film, der tager dig med til Italien. Tilda Swinton spiller Emma, det kvindelige overhoved i en stenrig italiensk familie. Ved den traditionelle julemiddag afslører hendes mand, hvad der skal ske med familieforetagandet og den tilhørende formue. Hans beslutning kommer til at ryste familien i dens grundvold. Men inden længe oplever Emma et endnu større chok. Hun forelsker sig nemlig over hals og hoved i den meget yngre Antonio. Kærligheden og passionen får Emma til at blomstre op, men prisen hun kommer til at betale er høj.

I Am Love

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Io sono l'amore
Instruktør Luca Guadagnino
Udgivelsesår 2009
Tags utroskab(adultery), høj samfund(high society), Restaurant, tekstil industri(textile industry), mand venskab(male friendship), lesbisk Kys(lesbian kiss), borgerskabet(bourgeoisie), mad(food), kok(chef)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film