Pitch Perfect

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Jason Moore med skuespillerne Dylan Cheek, Rebel Wilson, Megan Dupre, Xavier Joe Wilcher fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

The Bellas er en pigegruppe, der synger a cappella og brillerer med pigepopsange samt deres fantastiske ydre. Efter at det mislykkedes katastrofalt for dem i sidste års finale, har de været nødt til at ændre gruppen. Blandt de nyhvervede er førsteårseleven Beca, en selvstændig, ambitiøs dj, som ikke interesserer sig for college-livet. Men efter at hun har mødt Jesse fra den rivaliserende a cappella-drengegruppe, påtager hun sig at hjælpe The Bellas med at skabe et nyt look og en ny lyd, så de kan komme tilbage i konkurrencen.

Pitch Perfect

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie
Originaltitel Pitch Perfect
Instruktør Jason Moore
Udgivelsesår 2012
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), kvinde venskab(female friendship), konkurrence(competition), musik(music), College, roommate, ydmygelse(hazing), audition, gruppe af venner(group of friends), opkastning(vomiting), dorm værelse(dorm room), skænderier(bickering), asiatiske kvinde(asian woman), DJ, sang konkurrence(singing competition), fede Pige(obese girl), film score, reference til den morgenmad Club(reference to the breakfast club), musik uddannelse(music education), kvinde musiker(female musician), gruppe Leder(group leader), kvinde opkastning(female vomiting), sang på bus(singing on bus), kører ud af gas(running out of gas), sang Contest(singing contest), Acapella, unge voksen(young adult), bil problemer med(car trouble)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film