Cirque Du Soleil: Worlds Away

Er en Fantasy film instrueret af Andrew Adamson med skuespillerne Jason Berrent, Dallas Barnett, Lutz Halbhubner, Igor Zaripov fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Cirque Du Soleil er en visuel blanding af cirkus-artisteri og teaterkoncert, og kompagniet har fejret triumfer over hele verden med deres banebrydende shows. Nu kan magien opleves i 3D-filmen “Cirque du Soleil: Worlds Away”. Filmskaberne James Cameron (“Avatar”, “Titanic”) og Andrew Adamson (“Shrek”, “Narnia”) har lavet en film, som bygger på de ikke mindre end 7 forestillinger, Cirque du Soleil har kørende i Las Vegas netop nu. Andrew Adamson har skabt en ramme, som binder de mest utrolige elementer fra produktionerne sammen til en poetisk fortælling om to elskende, der skal krydse en drømmeverden for at finde sammen igen. James Cameron er kendt for at lave flotte special effects. Men effekterne her er virkelige: Artisternes rå, fysiske talent bliver der ikke pillet ved. Til gengæld bringer Camerons spektakulære 3D-teknologi tilskueren helt tæt på de smukke og ofte farefulde optrin.

Cirque Du Soleil: Worlds Away

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Cirque du Soleil: Worlds Away
Instruktør Andrew Adamson
Udgivelsesår 2013
Tags musik(music), klovn(clown), mimer(mimes), Cirque du Soleil, carnies, aerialist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere