Bigfoot Junior

Er en Komedie, Animation film instrueret af Ben Stassen med skuespillerne Cinda Adams, Joey Camen, Laila Berzins, joe thomas fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
129 kr Altid Se nu
- Dansk
149 kr Altid Se nu

Plot

Teen-outsider Adam begiver sig ud på en episk og eventyrlig rejse efter at afdække mysteriet bag hans længe savnede far, blot for at finde ud af, at han er ingen anden end den legendariske Bigfoot!

Bigfoot Junior

Detaljer

Genre Komedie, Animation
Originaltitel The Son Of Bigfoot
Instruktør Ben Stassen, Jeremy Degruson, Jérémie Degruson
Udgivelsesår 2017
Tags skov(forest), far(father), skurk(villain), Bigfoot, laboratorium(laboratory), antropomorfiseringen(anthropomorphism), God vs onde(good vs evil)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere