monster high - boo york, boo york

Er en Familie , Animation film instrueret af William Lau med skuespillerne Cam Clarke, Salli Saffioti, Wendee Lee, Todd Haberkorn fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Da ånderne fra Monster High sætter kurs mod Boo York oplever de storbyens vilde liv. Cleo de Nile er inviteret til en flot gallafest for at fejre en magisk komets tilbagevenden, og hun medbringer naturligvis sine venner. Men deres tur er ikke bare sjov og skrækseeing, da Cleos søster Nefera bruger kometens kræfter til sine egne fåndtastisk luskede planer. Kan monstrene løse kometens mysterium i rette tid til at stoppe Nefera? Boo York, Boo York er den første Monster High-musical nogensinde, og den byder på otte iørefaldende originale sange.

monster high - boo york, boo york

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel monster high - boo york, boo york
Instruktør William Lau
Udgivelsesår 2015
Tags høj skole(high school), animation, børn(kids), Monster høj(monster high)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film