Jungle-Banden på glat is

Er en Animation film instrueret af David Alaux med skuespillerne Richard Smallberries Jr., Stan Hanks, Donald Leary, Chris Smith fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

Pingvinen Maurice er opvokset i junglen og tror, han er en tiger. To pingviner fra hans antarktiske hjemland ankommer for at finde frem til den store tiger-kriger, som de vil have til at hjælpe med at forsvare deres koloni mod invadering af hvalrosser. Maurice går i gang med at samle en sjov blanding af dyr for at redde situationen. Det viser sig at være ret heldig at Maurice har en tigers mod, for det er bestemt ikke en let opgave at lægge sig ud med en flok farlige kæmpe hvalrosser.

Jungle-Banden på glat is

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Les As de la Jungle - Operation banquise
Instruktør David Alaux, Eric Tosti
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere