leap year

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Anand Tucker med skuespillerne Pat Laffan, Dominique McElligott, Amy Adams, Tony Rohr fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Hvor langt er du parat til at gå i kærlighedens navn? Da Anna hører om den irske tradition, der tillader kvinder at fri til deres kærester på skuddag, flyver hun straks til Irland for at indfange sin højtflyvende kæreste og fri til ham. Hendes planer ser ud til at gå i vasken, da hun ankommer til den forkerte by, men så rækker den flotte kroejer Declan hende en hjælpende hånd og kører hende tværs gennem landet til den rigtige by. Så er spørgsmålet bare, om Anna kan forblive sin kæreste tro og modstå Declans irske charme i denne vildt sjove komedie.

leap year

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel leap year
Instruktør Anand Tucker
Udgivelsesår 2010
Tags Irland(ireland), flyvemaskine(airplane), bar, ægteskab forslag(marriage proposal), bryllup(wedding), Wales, Taxi, pub, ko(cow), bryllup ring(wedding ring), forslag(proposal), kardiolog(cardiologist), klipper(cliffs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film