Charmøren

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Milad Alami med skuespillerne Kitt Maiken Mortensen, Afshin Berahmand, Susan Taslimi, El Idrissi Sidi Noureddine fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
159 kr Altid Se nu

Plot

Hver aften vender den flotte og charmerende Esmail tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre en ny kvinde. Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah, som ser lige igennem det smukke ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed. Ardalen Esmaili leverer én af årets mest uforglemmelige skuespilpræstationer som Esmail og Milad Alami, der debuterer som spillefilmsinstruktør, giver os her én af nyere tids mest relevante og originale film om kærlighedens svære vilkår i en ulige verden.

Charmøren

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel Charmøren
Instruktør Milad Alami
Udgivelsesår 2018
Tags racisme(racism), indvandring(immigration), indvandrer bruden(immigrant bride)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere